Eccotarp nagyfelületű felfogótálcák

Válasszon az alábbi tálcák közül !
A tálca elsősorban mobil környezetvédelmi eszközként használható, amely különösen alkalmas a balesetek gyors elhárítására minden olyan helyen, ahol a környezetet veszélyes anyagok talajba és/vagy vízbe történő szivárgása fenyegeti. Higiéniai és fertőtlenítési célokra hordozható tartályként funkcionál. Nagyon hatékonyan használható az olaj és olajalapú termékek vagy vegyi anyagok szivárgásának megelőzésére az iparban, a kiömlött üzemanyag összegyűjtésére, valamint járművek fertőtlenítéséhez és tisztításához
A tálca elsősorban mobil környezetvédelmi eszközként használható, amely különösen alkalmas a balesetek gyors elhárítására minden olyan helyen, ahol a környezetet veszélyes anyagok talajba és/vagy vízbe történő szivárgása fenyegeti. Alkalmas megelőzésre a nehéz katonai járművek és tűzoltó berendezések, valamint a nagy teherbírású járművek tisztítása során. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a rendkívüli nyomásnak, pl. a lánctalpas járművek (katonai tankok...) fertőtlenítése vagy mosása során.
A tartály kialakítását és méreteit tekintve kifejezetten a kigyulladt elektromos és hibrid személygépkocsik oltáshoz és hűtéshez fejlesztették ki. Alkalmas a gépkocsi szükséges ideig történő vízzel való elárasztására. Az autó alsó részének hűtése, ahol a meghajtást biztosító akkumulátorok találhatók, megbízhatóan megakadályozza, hogy az jármű akkumulátora újra meggyulladjon és újabb tüzet okozzon.

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu