Kézi és hordozható gázérzékelők

Tekintse meg kézi gázérékelőinket!

Gázérzékelés és gázveszély jelzése

Cégünk elsősorban a Honywell Analytics csoporthoz tartozó BW Technologyies kézi, illetve személyi gázérzékelőit, továbbá a RAE Systems kézi gázérzékelőit és az illékony szerves vegyületek (VOC-k) kimutatására és koncentrációjának mérésére alkamas gázdetektorokat kínálja partnerei részére.

A gázérzékeléssel kapcsolatos általános tudnivalókról itt tölthet le ismertetőt.

Kalibráló gázok

A gázveszélyjelző műszerek megbízható működése csak rendszeres ellenőrzéssel és beszabályozással biztosítható.
Ehhez kalibráló gázok szükségesek.

A gázérzékelőkkel időben meg lehet előzni a bajt!

A különböző gázszivárgásos esetek nem véletlenül okoznak gyakran pánikot. A veszélyes anyagok jelenlétét elsőre nagyon nehéz érzékelni, emiatt nem ritka, hogy az emberek már csak későn veszik észre a bajt. Mostanában egyre több olyan eszköz, műszer kerül a piacra, amivel még időben megállapítható a gáz jelenléte, ezekre például ipari területeken óriási szükség van. Amennyiben Ön is szeretne ilyen eszközt beszerezni, ajánljuk figyelmébe kínálatunkból gázérzékelőinket!

Gázérzékelőink pontos, precíz eszközök, amelyek szinte azonnal jelzik a problémát, így időben lehet tenni az épületben vagy a környéken tartózkodók biztonságáért. A mérők nagyon megbízhatók, és hosszú éveken át kiszolgálják a felhasználókat, így az eszközök megvásárlására befektetésként is lehet tekinteni. Kezelésüket roppant egyszerű elsajátítani, különösebb tanulási folyamatot nem igényelnek.

Ismerkedjen meg gázérzékelőink kínálatával, és válassza ki az Önnek megfelelő eszközt! Ha segítségre lenne szüksége a vásárláshoz, vagy bővebb információkat szeretne megtudni a termékekről, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu