Légzésvédő hegesztéshez

Kombinált védelem hegesztéshez

 A hegesztés okozta ártalmak közül az ívfény, a freccsenő fémek és amagas hőmérséklet okozta veszélyek többnyire széles körben ismertek, és hegesztők többsége használ is olyan védőfelszerelést, amely ezek ellen az ártalmak ellen megfelelő védelmet kínál.

Kevésbbé ismertek a hegesztéskor keletkező porok, a füst és a fémgőzök belélegzése miatt bekövetkező ártalmak.

A hegesztéskor keletkező füst fokozott foglalkozási ártalmat jelent és súlyos egészségkárosodást okozhat. 

A legmagasabb rizikófaktort az ózon és a króm (Cr 6+), a nikkel (rákkeltő hatás), a kadmium és az ólom részecskék jelentik.

A jól megválasztott védőfelszereléssel a veszélyeztetés elkerülhető, és a foglalkozási megbetegedések megelőzhetők!

A legjobb megoldás egy teljes fejet takaró, levegőbefúvásos hegesztő pajzs vagy sisak. A CleanAir® kombinált védőeszközei hatékony és komfortos védelmet biztosítanak.

Töltse le a termékek ismertetőjét:

CleanAir® - Komfortos védelem hegesztéshez

 

 CA-20 hegesztőpajzs 

Az újonnan kifejlesztett és az ADC plus folyadékkristály technológiával rendelkező CA-20 típusú hegesztő sisak rendelkezik a legjobb optikai minőséget tanúsító DIN Plus minősítéssel. Ez a védőeszköz természetesen rásegítéses (levegő befúvásos) szűrős légzésvédővel is kombinálható. A levegő áramlási irányának állíthatósága és a könnyen cserélhető záró perem a legjobb védelmet kínálják.

A CA-20 újgenerációs hegesztőpajzs a fényszűrésben forradalmi
változást jelentő fejlett ADC plus (Angular Dependence Compensation plus) fényszűrőt alkalmazza. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a kiválasztott sötétítés az LCD teljes magasságában és szélességében megvalósuljon, míg a PLUS egy jobb minőségű színfelismerést és kontrasztosabb látást jelent. A CA-20 hegesztőpajzs a DIN Plus szerint a legjobb (1/1/1/1) optikai osztályba tartozik.

CA-20 GRAND GDS

• KÍVÜL ÁLLÍTHATÓ FÉNYSÖTÉTÍTÉS 6-8 / 9-13  
• KÍVÜL ÁLLÍTHATÓ ÉRZÉKENYSÉG
• KÍVÜL ÁLLÍTHATÓ KÉSLELTETÉS
• KÍVÜLRŐL BEÁLLÍTHATÓ KÖSZÖRÜLÉSI HELYZET 

 

 

CA-20 GRAND DS

• ÁLLÍTHATÓ ÁRNYÉKOLÁS 9-13
• ÁLLÍTHATÓ ÉRZÉKENYSÉG
• BEÉLLÍTHATÓ KÉSLELTETÉS

 

 

 

 

 

 


 

CA-40 típusú kombinált védősisak

Az ÚJ CleanAIR® CA-40 típusú védősisak négy védelmi funkciót foglal magába, és azokban a helyzetekben kínál optimális komfortot, ahol egyszerre van szükség a fej, a látás, a hallás és a légzőszervek védelmére.

A robosztus kialakítás ellenére a sisak jól kiegyensúlyozott és komfortos viseletet biztosít. 

Látásvédelem

Az univerzális ablakméretű (110x90 mm) integrált hegesztőpajzs a hagyományos és az automatikusan elsötétedő ADF látásvédő szűrőkkel is felszerelhető. 

Hallásvédelem

A sisakra szerelt fültokok megfelelő hallásvédelmet és komfortérzetet biztosítanak a zajos munkakörnyezetben. Az egypontos rögzítés és az elcsúsztatható pozícionálás biztosítja, hogy a fültok párnái jól körbevegyék a fülkagylót, és a nyomás eloszlása is egyenletes legyen.

 Fejvédelem

A védősisak kialakítása optimális hordási komfortot és kompromisszum nélküli fejvédelmet biztosít. A kényelmes és állítható fejkosár különösen komfortossá teszi a sisakot. 

Légzésvédelem

A sisakba integrált levegő elosztó rendszer és levegő befúvásos légzésvédő készülék magas szintű légzésvédelmet tesz lehetővé. 

A sisak kiemelkedő védelmi képességei együttesen jó megoldást kínálnak a nehéz ipari környezetben is, mint pl. hajógyártás, bányászat és vasszerkezetek építése.


Ezeket a termékeket megnézheti webáruházunkban is.