Légzésvédelem

A légzésvédőket attól függően, hogy a légzésre alkalmas levegőt közvetlenül az adott felhasználási környezet levegőjének szűrésével, vagy attól független forrásból biztosítják két csoportba lehet sorolni.

Válasszon légzésvédőink közül!
 

Légzésvédőkkel elkerülheti a súlyos egészségügyi szövődményeket!

A szakemberek közül sokan nap, mint nap olyan helyen dolgoznak, ahol jelentős mértékben jelen vannak légzésre veszélyes anyagok. A por, különböző gázok, gőzök a légutakba jutva komoly irritációt okozhatnak, hosszú távon pedig tüdőproblémákat vagy akár daganatos megbetegedéseket is előidézhetnek. Ahhoz, hogy a súlyos egészségügyi gondokat meg lehessen akadályozni, sosem szabad megfeledkezni a légzésvédők használatáról!

A szakemberek a légzésvédőkkel zavartalanul végezhetik a munkájukat, és még az egészségüket is megóvhatják. Az eszközök kellő védelmet nyújtanak a különböző káros, veszélyes összetételű anyagokkal szemben. Kínálatunkban többféle területre kínálunk légzésvédőket, így minden vevőnk megtalálhatja nálunk a számára legideálisabb eszközt.

Vigyázzon Ön is az egészségére, ehhez pedig szerezze be tőlünk védőfelszerelését! Megbízható, minőségi termékeket kínálunk ügyfeleinknek. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu