Hőkamerák

FLIR Systems Hőkamerák tűzoltósági alkalmazáshoz

A bevetés izgalmában egy hőkamera nélkülözhetetlen társ. Egy életbevágóan fontos eszköz, melynek használatával a tűzoltók a beavatkozás helyszínét gyorsan átvizsgálhatják, a forró helyeket felismerhetik és életeket menthetnek. Ideális esetben minden beavatkozásnál, és minden gépjárműfecskendőben egy nagy teljesítőképességű hőkamerának kellene lenni. A FLIR K Sorozat elérhetősége óta ez a cél már könnyen megvalósítható.

A FLIR K Sorozat kedvező áron beszerezhető hőkamerái új lehetőséget nyitnak ahhoz, hogy a sűrűn befüstölt, sötét terekben is tisztábban lehessen látni. A nagy fényerejű FLIR képek segítségével a tűzoltók stratégiailag ügyesebben és könnyebben tájékozódva mozoghatna, és így az áldozatokat gyorsabban megtalálhatják. A beavatkozási helyzet jobb áttekinthetősége következményeként sokkal nagyobb esély van egy sikeres beavatkozás végrehajtására.

FLIR K-sorozat hőkameráinak fontosabb jellemzői

Éles és tiszta hőképek

A karbantartást nem igénylő, hűtés nélküli mikrobolométer szenzorral a kamerák részletes, típustól függő - 240 x 180 Pixel (FLIR K45) vagy 320 x 240 Pixel (FLIR K55 és K65) - nagy felbontású képet alkotnak. A kép egy nagy fényerejű, 4”-os képernyőn látható, és így nagymértékben segíti az egyszerű tájékozódást és a pontos valamint hatékony döntések meghozatalát.

FSX™ Flexibilis kontraszterősítés!

Az FSX technológia valós idejű digitális feldolgozással optimalizálja a K45, a K55 és a K65 kamerák hőképeit. Az eredmény extrém éles képek, melyeken a környezet tárgyainak szerkezeti jellemzői, sarkok és élek továbbá más közvetlenül felismerhető részletek jól láthatók lesznek. Ennek segítségével a tűzoltók és a mentésben résztvevő egységek sokkal könnyebben tudják a sűrűn befüstölt, sötét térben a célt megtalálni és az extrém hőmérséklet dinamikát mutató képen felismerni.

NFPA által minősített K65

Az USA Tűzvédelmi Egyesülése - NFPA (National Fire Protection Association) - a tűzvédelem és a közösségi biztonság fejlesztése területén a világ vezető egyesülése. A tűzoltósági célra kialqakított hőkamerákra vonatkozó NFPA 1801:2013 szabvány a három legfontosabb területre – kompatibilitás/kezelőbarát kialakítás, képminőség és robosztusság – koncentrál. Az új K65 típus teljes mértékben megfelel ennek a szabványnak.

ÚJ! Kiterjesztett GARANCIA!

A K Sorozatba tartozó valamennyi kamerára a gyártó 2-5-10 garanciája érvényes. „2-5-10“ azt jelenti, hogy 2 év garancia az akkumulátorra, 5 év garancia a kamerára és 10 év garancia a detektorra.

Különösen kedvező ár

A FLIR a különböző rendeltetésű kőkamerákból egyedül sokkal többet gyárt és fejleszt, mint az össze többi gyártó együttvéve. A FLIR gazdaságos technológiának köszönhetően a K-sorozatba tartozó típusokat nagyon kedvező árakon lehet beszerezni.

Robosztus és megbízható

A K Sorozat kamerái kifejezetten a nehéz körülmények között végzett bevetésekhez vannak kialakítva. A 2 méter magasságból beton felületre ejtést is elviseli, víz behatolása ellen is védett (IP67), és még 260 °C hőmérséklete (5 percig) is használható.

Egyszerűen kezelhető, még tűzoltó védőkesztyűben is

Az jól kialakított kezelőfelületének köszönhetően, használat közben a tűzoltók teljesen a feladatra koncentrálhatnak. A FLIR K Sorozatot kezelése csak 3 nagyméretű gombbal lehetséges. Ez a kialakítás a védőkesztyűt használó tűzoltók számára is optimális.

Egyszerűen készíthet jelentéseket

A képeket a FLIR K Sorozat kameráiba integrált tárolóba lehet menteni, és később ezeket az eseményről készítendő jelentéshez újra fel lehet ezeket használni.

Videofelvételek tárolása a kamerában (csak FLIR K53, K55 és K65)!

A FLIR K53, K55 és K65 kamerákkal nemcsak több száz egyedi képet lehet felvenni és tárolni, de akár 200 videoklipet is, melyek időtartama egyenként maximum 5 perc lehet. Az így felvett videókat kiválóan lehet használni a beavatkozások kiértékelésénél és oktatáshoz is.

FLIR K sorozatú hőkamerák 2018.12.31-ig rendkívüli kedvezménnyel !

 

Töltse le a tűzoltósági hőkamerák részletes ismertetőket:

FLIR K2 hőkamera ismertető

FLIR K2 hőkamera műszaki adatok

FLIR K33 és K53 hőkamerák ismertetője

FLIR - K33 és K53 hőkamerák műszaki adatai

FLIR K45 - K55 - K65 sorozat ismertetője

FLIR K45 - K55 - K65 kamerák műszaki adatai

OKF rendszeresítés 

FLIR K45 OKF rendszeresítés