Kárhelymegvilágítás AIRSTAR fényballonokkal

Az éjszakai mentéseknél a kárhelyszín megfelelő megvilágítása az egyik legnagyobb kihívás lehet a beavatkozás során. A fányballon egy könnyen és gyorsan telepíthető, nagy teljesítményű és megbízható világítóberendezés segíti a hatékony munkavégzést és garantálja a mentőcsapatok biztonságát. A vészhelyzeti világító eszközök piacán már több mint 25 éve létezik – ennek ellenére Magyarországon kevésbé ismert – egy nagy teljesítményű világítási megoldás, az AIRSTAR Sirocco világító ballon.

Mi is az a világító ballon?

A világító ballon több, mint egy léggömb egy rúd végén. Ez egy LED-es fénymotor, amelyet egy műszaki textilből készült burkolat véd, és amelyet egy állványra vagy teherautóra szerelnek. Az intenzív használatnak, esőnek, szélnek és pornak ellenálló burkolat 360°-os, homogén, vakításmentes és árnyékmentes fényszórást biztosít. A terület megvilágítása progresszív, a fényforrástól távolodva fokozatosan csökken.
Ez a fajta berendezés jobb láthatóságot biztosít a közvetlen munkaterületre és annak környezetére, valamint nagyon jó domborzatérzékelést az egyenetlen talajon.
 
<

BIZTONSÁGI VILÁGÍTÁS

SIROCCO 1300 Redtech világító ballon
SIROCCO 1300 Redtech világító ballon
A mindössze két perc alatt felállítható AIRSTAR világító ballonokkal akár 22 500 m²-es területet is be lehet világítani!
A Sirocco világító ballonok használata a 360 °-os, árnyékmentes és káprázásmentes, szórt és homogén fényt ígér. Az Airstar minden méretben és teljesítményben olyan világítási megoldást kínál, amely lehetővé teszi a hatékony műszaki mentést és munkavégzést biztonságos környezetben, és segít a munkabalesetek megelőzésében.

Biztonsági világítás az ipar és az építőipar számára

Legyen szó éjszakai útmunkáról, nukleáris létesítmények karbantartásáról vagy gátak építéséről, az Airstar világító ballonokat sokan használják, a kisvállalkozásoktól a legnagyobb építőipari vállalatokig.

Biztonsági világítás vészhelyzeti és mentőcsapatok számára

Fényteljesítményüknek köszönhetően a Sirocco világító ballonok a mentőcsapatok a vészhelyzeti beavatkozók (tűzoltók, katasztrófa elhárítók stb.) és a biztonsági szolgálatok (rendőrségi ellenőrzések, katonai táborok, logisztika stb.) számára egyaránt hasznos ezközök lehetnek.

Új Sirocco Redtech világító ballonok legfontosabb jellemzői:
  • kiváló LED-technológia
  • a legnagyobb fénykibocsátás a legalacsonyabb energiafogyasztás mellett
  • könnyű szerkezet
  • gyorsan felállítható

 
sirocco LED 12 000 lm - akkumulátoros Pro Pack változat

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu