Habbekeverő rendszerek

Habkeverő rendszerek tűzoltó anyag előkészítéséhez

A tűzoltóság számára kínálunk habkeverő rendszereket, amik a tűzoltáshoz nélkülözhetetlen berendezések. A tűzvész elhárítása nem megy hiánytalan felszerelés nélkül.

A hab, mint tűzoltó anyag

A felcsapó lángokhoz általában speciális tűzoltó anyagot alkalmaznak, nem pedig csak puszta vizet. A klasszikus tűzoltó anyagok mellett speciális típusokat is használnak a lángok ellen. A habbal oltó készülékeket előszeretettel vetik be nagy tüzeknél is.

A hab anyag pozitívuma, hogy kevesebb vizet kell használni hozzá és keverés után elegendő mennyiség áll rendelkezésre a tűzoltáshoz.
 

A hab előállítása habkeverő rendszerrel

A habot elsősorban cseppfolyós, szilárd, szerves és folyékony anyagok tüzeinek oltásához szokás használni. A hab előállításához szükség van habképző anyagra, vízre, levegőre és persze olyan berendezésre is, ami képes elvégezni az anyag bekeverését.

habkeverő rendszerek

A habbekeverő rendszerek lehetnek helyhez kötöttek vagy pedig mobil változatban is elérhetőek. Az alap berendezések mechanikusan működnek, gyorsan összekeverik az összetevőket használatra kész tűzoltó anyaggá.

A mechanikus rendszereket úgy tervezték meg, hogy egyszerűen és megbízhatóan működjenek. Ennél többre nincs is szükség, mert hatékony, olcsó, energiát nem igényel és emiatt környezetbarát is a berendezés. További előnye, hogy többféle habképző anyaggal is működik és minimális karbantartást igényel.

A nagyobb teljesítményű rendszerek több bekeverési pontot is el tudnak látni, több fokozaton is működtethetőek és képesek megnövelni a tűzoltás hatékonyságát.

Felszerelés profiknak

A tűz nagyon könnyen kialakulhat, ha az ideális körülmények adottak. Amilyen könnyen fellobbannak a lángok, olyan erőfeszítést igényel a tűz eloltása a szakemberektől. A tűzoltásra felkészülten érkező tűzoltóknak mindent meg kell tenniük azért, hogy sikerrel járjanak.

Szeretnénk hozzájárulni a sikeres katasztrófaelhárításhoz azzal, hogy kimagasló teljesítményű és meggyőző minőségű eszközöket és berendezéseket kínálunk. Keressen minket bizalommal, ha valamelyik termékünk felkeltette az érdeklődését!


Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu