Eccotarp ET összehajtható tálcák

Válasszon az alábbi tálcák közül !
Az összehajtható felfogó tálcát úgy tervezték, hogy megvédje az embereket és a tárgyakat a víz, a kőolajtermékek és a vegyi anyagok nem kívánt szivárgásától. A tálcák többféle méretváltozatban kaphatók. A nagyobb tálcák nagy kapacitású tárolóként vagy átfejtéshez tároló edényként is használhatók.
Összehajtható tároló tálca, amelyet kifejezetten a sürgősségi és mentőegységek követelményeinek megfelelően terveztek a személyek vagy berendezések fertőtlenítésére, valamint a veszélyes anyagok felfogására kiömlések vagy egyéb környezeti katasztrófák esetén. A tálca rugalmas szerkezete bármilyen terepen lehetővé teszi a használatát, beleértve a nehezen hozzáférhető helyeket is. A perem méretei egy normál személy kinyújtott karral történő fertőtlenítésére optimalizáltak.
A vasúti síneken való használatra tervezett összecsukható felfogótálca. A tálcát úgy tervezték, hogy megvédje a környezetet, a személyeket és a tárgyakat a vonatokból és más vasúti járművekből származó veszélyes szivárgásoktól. A speciális kialakítást úgy fejlesztették ki, hogy pontosan lemásolja a vágányok nyomtávját, valamint a sínek támasztása nélkül is működjön. Ideális vasúti balesetek során, vasútállomásokon, raktárakban, álló, megrakott tartálykocsik közelében stb. történő használatra.A UNIQUE tálca kifejezetten az ipari csarnokokban szivárgó veszélyes anyagok felfogására készült. Egyszerű, két lépésben összeszállítható szerkezetének és az anyagok széles választékának köszönhetően, amelyekből készülhet, bármilyen környezetbe jól illeszkedik. Elhelyezhető vegyi anyagokat tartalmazó tartályok, konténerek, csövek, hordók stb. alá. A gépek és járművek dekontaminálására szolgáló kiömlött folyadékok gyűjtésére is használható.
Műszaki folyadékok, kőolajtermékek és vegyi anyagok vészhelyzetben történő rövid távú tárolására szolgáló tálcák. Megelőző intézkedésként is alkalmasak a raklapokon elhelyezett hordók és kannák könnyű kezelésénél.
Veszélyes anyagok és általánosan használt műszaki, vegyi és kőolajtermékek gyűjtésére, szállítására vagy rövid távú tárolására kialakított tálcák.
Speciális antisztatikus fóliából készültek, amelynek vezetőképessége alkalmassá teszi a fokozott robbanásveszéllyel járó környezetben való használatra.

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu