RAE Systems

RAE Systems a könnyen kezelhető és gyorsan programozható, kábel nélküli adattovábbító képességgel rendelkező gázérzékelők kiemelkedő gyártója a világon. A RAE Systems műszereit az ipari higiénia és iparbiztonság, a vegyi felderítés és katasztrófavédelem valamint a környezetvédelem területén több mint 120 országban használják naponta.

ToxiRAE Pro műszercsalád

ToxiRAE Pro műszercsalád
Személyi felügyelet, intelligens szenzorok széles választéka és kábel nélküli adattovábbítási opció

A ToxiRAE Pro sorozat azonos megjelenésű, azonos kezelésű és azonos tartozékokkal rendelkező műszercsalád. A ToxiRAE Pro család széles szenzorválasztékkal – toxikus gázok és oxigén elektrokémiai cellával, CO2 infra érzékelővel és szénhidrogének (VOC) fotoionizációs (PID) detektorral – és a kábel nélküli adattovábbítási opcióval sokféle alkalmazási lehetőséget kínál. A ProRAE Guardian szoftverrel együtt használva a biztonságért felelős szakemberek bármikor, bárhol könnyen hozzáférhetnek a ToxiRAE Pro műszerek által szolgáltatott valós idejű információkhoz.

Letölthető ismertetők:
ToxiRAE Pro CO2 részletes
ToxiRAE Pro LEL rövid
ToxiRAE Pro PID rövid
ToxiRAE Pro TOX és OX rövid

Fotoionizációs (PID) detektorok

A RAE Systems a fotoionizációs detektorok (PID) fejlesztésében vezető szerepet tölt be a világon. A PID szenzorok ultraibolya sugarat alkalmaznak a gázminta ionizálására, és ez a módszer alkalmas az illékony szénhidrogének (VOC), mint pl. a formaldehid, benzol és más vegyületek kimutatására és a koncentráció mérésére. A műszerek folyamatosan jeleznek, ha ilyen gőzök vannak a légtérben. Ezért a PID szenzorok nagyon jól alkalmazhatók ott ahol a veszélyes gőzök vagy gázok jelenlétének ismerete fontos.

A RAE Systems által kínált PID műszerek érzékenysége lehet ppm (parts per million = milliomod rész, vagyis ml/m3), vagy speciálisan érzékeny kialakításban akár ppb, ami a ppm ezred része. A gyors és egyszerű kalibrálás és a korrekciós tényezőket tartalmazó, a műszer menüjében megtalálható könyvtár a műszerek praktikus használatát garantálja.

ppbRAE 3000

1464272859_200xA legkorszerűbb wireless kézi VOC monitor ppb érzékenységgel

A ppbRAE 3000 kategóriájában a legjobb monitor, melyet bizalommal használnak a világon a vegyi felderítésben és elhárításban, katasztrófavédelemben és a környezetvédelemben, az olaj és gázipari veszélyelhárításban élenjáró szervezetek. A fotoionizációs detektorok (PID) 3. generációját alkalmazó, és a több mit 200 anyag korrekciós tényezőjét tartalmazó – a menüből előhívható – könyvtárával a ppbRAE a legkorszerűbb ppb érzékenységű VOC monitor. Az illékony szénhidrogéneket 1 ppb-től 10.000 ppm méréstartományban képes 3 másodperces reagálási időn belül jelezni. Az opcionális Mesh Radio segítségével a mért értékek kábel nélkül továbbíthatók. Másik lehetőség a Bluetooth, melyet egy RAELink 3 távadóval együtt alkalmazva a mért értékek és a riasztások akár 3 km-re is eljuttathatók.

A felhasználást és a kezelhetőséget segítő további előnyös tulajdonságok a műszer robusztus kialakítású burkolata, a nagyméretű kijelzője és a vastag kesztyűben is jól kezelhető nagy nyomógombok.

MultiRAE műszercsalád

Sokcélúan alkalmazható, hordozható többgázos monitorok kábel nélküli adattovábbítási opcióval.
MultiRAE műszercsalád
A MultiRAE saját kategóriájában a legszélesebb méréstartományú PID szenzorral rendelkezik és a felhasználóknak 25 intelligens, cserélhető szenzor (mint pl. PID, NDIR infra éghető gáz és CO2 kimutatásához, továbbá ammónia, klór, formaldehid és foszfin érzékelők) választékát kínálja.
Kiválóan megfelel a sokféle alkalmazás során felmerülő monitorozási igényeknek, beleértve az ipari, a higiéniai méréseket, a személyek védelmét, a szivárgások felderítését és a veszélyes anyagok kimutatását is.

Típusváltozatok
MultiRAE Lite – diffúziós mintavétellel
MultiRAE Lite – szivattyúval
MultiRAE
MultiRAE Pro
 

Interaktív bemutató a gyártó honlapján
A típusváltozatokat összehasonlító táblázat és rövid ismertető
MultiRAE részletes ismertető

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu