CleanAir Hálózati

CleanAIR® PRESSURE hálózati sűrítettlevegős légzésvédő

A CleanAIR® PRESSURE az olyan munkahelyeken lehet ideális megoldás a légzésvédelemre, ahol rendelkezésre áll egy megfelelő préslevegő hálózat, vagy egy mobil levegőforrás, illetve kompresszor. Nyomótömlős légzésvédőhöz valamennyi CleanAIR® légzésvédő kámzsa csatlakoztatható, és így sokféle ipari alkalmazáshoz kínál a környezet levegőjétől független légzésvédelmet.

A légzési ellenállás nélküli, komfortos védelem hosszú idejű munkavégzésekhez is alkalmazható. A derékövre szerelt szabályozó szeleppel a felhasználó a légzésvédő maszkba áramló levegő mennyiségét az egyedi igénye szerint 170 és 400 l/min érték között állíthatja be. A CleanAIR® PRESSURE tömlős légzésvédő előnye még az alacsony zajszint, és a kis súly, amelyek a hosszúidejű használatot is kényelmessé teszik. A modulárisan összeállítható CleanAIR® PRESSURE tömlős rendszer komfortos és gazdaságos légzésvédelmet biztosít, amely megfelel az EN 14594:2005 szabvány követelményeinek is.
sűrített levegős légzésvédő

CA Pressure Flow Control

A Flow Control változatnál az övegységre egy nyomásmérő van szerelve, amelyen a levegőellátás állapota folyamatosan ellenő-rizhető.

CA Pressure szűrőegység

CA Pressure szűrőegység
A szűrőegység biztosítja a belégzésre kerülő levegő minőségét. A nagy kapacitású kombinált szűrő egy nagyszilárdságú fém házban van elhelyezve. Ez a szűrőbetét kiszűri a préslevegőből a szilárd részecskéket, az olaj cseppeket és a kellemetlen szagokat is, és így teszi légzési minőségre alkalmassá.

A bementen egy könnyen kezelhető gyorscsatlakozó van, a kimeneti ág egyidejűleg 2 felhasználó csatlakozására alkalmas. A szűrőházra szerelt nyomásmérőn a kimeneti nyomást lehet leolvasni.

A CleanAIR® PRESSURE tömlős légzésvédő ismertetője
légzésvédő

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu