Hegesztő pajzsok

Cégünk a Balder,  az Ever Matic Evolve és a CeanAir® AerTECTM YOGA márkájú, automatikusa elsötétülő hegesztőpajzsok széles választékát forgalmazza.
 
Balder BH3 / Grand GDS, ES and DS típusú magas műszaki színvonalú hegesztőpajzsok egyedülálló
 
5 éves
garanciával !

Hegesztőpajzs nélkül nincs hegesztés

A hegesztőpajzs egy nélkülözhetetlen munkavédelmi eszköz, amit a hegesztők viselnek a hegesztés során. Az Evolve és a Balder pajzsok mögött biztonságban lesz. 

Miért kell pajzs a hegesztőre?

A hegesztés többek között szikrákkal járó tevékenység, tehát munkavédelmi eszközökre van szükség hozzá. A bőr, a szemek és az arc védelmére védőeszközöket alkalmaznak a hegesztési folyamat során. A hegesztőgép munkája káros fényt és sugárzást produkál, ami ellen munkavédelmi eszközökkel lehet védekezni. 
A hegesztő szakemberre veszélyt jelent a magas hőmérséklet és erős fény, mert mindkettő káros hatást gyakorol a szemekre és az arcbőrre. A hegesztőpajzs rendszeres használatának célja az, hogy megvédje a hegesztőt a káros hatásoknak való kitettségtől.

Hogyan tudja védeni a hegesztőpajzs a hegesztőt?

A hegesztőpajzsok olyan védőeszközök, amikbe sötétített üveget vagy valamilyen speciális anyagot építenek. A pajzs anyagának különleges tulajdonsága van, ugyanis elnyeli a hegesztés során keletkező erős, egészségre káros fényt és sugárzást. 

A modern hegesztőpajzsok már alkalmazkodnak a hegesztő munkájához, akár anélkül, hogy a kezét kellene használnia. A sötétített üveget automata sötétítőszűrővel egészítik ki, vagyis a pajzs érzékelni tudja a hegesztés kezdetét. Amint a szikrák felvillannak, magától elsötétedik, majd a szikrák eltűnésével visszaáll a normál állapotába. A szakembernek tehát  lehetősége van minden figyelmét a munkadarabra összpontosítani, nem kell letennie a hegesztőgépet vagy levennie a hegesztőpajzsát.

Léteznek kézi mozgatású pajzsok is. A választás befolyásolj az elvégzendő munka jellege, a szakember igényei, a hegesztés folyamata is. Minden vásárló megtalálja a neki való terméket a márkás hegesztőpajzs választékunkban.

A hegesztés védőeszközei elengedhetetlenek a hegesztés  hosszú távú egészségügyi kockázatai ellen. Több kategóriában kínálunk pajzsokat szakembereknek. Mindegyik eszközben közös a kényelmes, praktikus, hegesztést támogató kialakítás és a kiemelkedő minőség.


Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu