Balder pajzsok

A magas minőséget képviselő Balder hegesztőpajzsok közül az alábbi 3 változatot ajáljuk figyelmükbe:

CA-20 hegesztőpajzs

Balder hegesztőpajzsok: professzionális eszközök minden területre

Attól függően, hogy milyen felhasználási területen szeretnénk használni, többféle hegesztőpajzsot lehet beszerezni, hiszen egész mások az igényei egy otthoni felhasználónak, és megint csak mások egy profi hegesztőnek. A Balder hegesztőpajzsok ezt az igényt elégítik ki azáltal, hogy többféle típusban is elérhetőek.

Balder hegesztőpajzsok között megtalálhatóak a professzionális felhasználók igényeire tervezett típusok, a mindennapos, illetve az alkalmi használatra szánt változatok is. Számos tulajdonságukban különböznek, ám egy fontos dolog mindhárom típusnál megegyezik: kiváló a minőségük. Ebből következik, hogy tökéletes biztonságot nyújtanak hegesztés közben az arc és a szem számára, ezzel együtt viszont az áruk kifejezetten kedvező.

Amennyiben olyan hegesztőpajzsot szeretne vásárolni, ami maximálisan képes ellátni a feladatát, tartós és biztonságos, de fontos Önnek a kedvező ár is, tekintse meg a Balder hegesztőpajzsokat! Ha kérdése lenne a termékkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu