ESKA védőkesztyűk

Speciális védőkesztyűk profi gyártótól profi felhasználóknak!

Az ESKA Lederhandschuhfabrik már 1912 óta gyárt magas minőségű kesztyűket. Ma több felhasználási területekre – divat, sport, szabadidő, munkavégzés, tűzoltóságok és speciális védelmi erők - kínálnak  kesztyűket, és a választék az alábbi fő termékcsoportokba sorolható:

  • Finom bőrkesztyűk,
  • Síeléshez és más téli sportokhoz alkalmas kesztyűk,
  • Motorkerékpáros kesztyűk,
  • Tűzoltó védőkesztyűk,
  • Rendőrségi és katonai védőkesztyűk,
  • Munkavédelmi kesztyűk

Az ESKA kesztyűk minőségét a speciális ESKA technológia, a felhasznált anyagok szakszerű kiválasztása és a szigorú minőség-ellenőrzés garantálják.

Cégünk az ESKA kesztyűk közül a kimondottan védőkesztyűnek gyártott változatokat – tűzoltó védőkesztyűk, rendőrségi és katonai védőkesztyűk, valamint speciális munkavédelmi kesztyűk – forgalmazza.

Tűzoltó védőkesztyűk

A védőkesztyű a tűzoltók egyik legfontosabb védőfelszerelése. A tűzoltóknak minden helyzetben helyt kell állniuk, és ez az általuk használt védőfelszerelésekkel, így a védőkesztyűkkel szemben is támasztott elvárás. A tűzoltósági bevetések során a tűzoltó kezének védelme különösen kiemelt fontosságú, mivel feladatok végrehajtásához a kéz biztonságára mindig szükség van. Ha a védőkesztyű nem biztosít védelmet a hőterhelés, a mechanikus hatások okozta veszélyek és a szennyező folyadékok ellen, akkor ez nem lehetséges.

A legszigorúbb elvárásoknak is megfelelő ESKA tűzoltó védőkesztyűk összefoglaló ismertetése és az egyes változatok táblázatos ismertetése az itt letölthető adatlapokon látható.

Általános ismertető

EN szabvany szerint minősitett tűzoltó védőkesztyők

A tűzoltó kesztyűk termékismertetői:

8010-8012 Jupiter;
8018-8024 Mars
;
8020-8023 Supermars;
8050-8052 Phönix;

Nézze meg webáruházunkat is!

Munkavédelmi kesztyűk

Az ESKA munkavédelmi kesztyűk széles választéka  elsősorban mechanikai hatások elleni védelemre kialakított speciális technológiával készülő kesztyűkből áll. Kialakításuktól függően védelmet nyújtanak dörzsölés, ütések, vágások szúrások és vibráció ellen.

Védőkesztyűk műszaki mentéshez

A tűzoltósági bevetések túlnyomó része ma világszerte nem klasszikus tűzoltás, hanem közlekedési balesetek, ipari vagy természeti katasztrófák következtében szükséges műszaki mentés. Az ilyen feladatok elvégzéséhez a tűzoltóknak olyan védőkesztyűre van szüksége, amely a mechanikai hatások – vágás, szúrás stb. –és a szennyező folyadékok, mikroorganizmusok ellen is megfelelő védelmet nyújt.  Az ESKA cég a műszaki mentéshez a védőkesztyűk széles választékát kínálja.

Részletes termékismertetők magyarul:

9553 Flash;
9554 Flash-pro

Rendvédelmi erők részére fejlesztett és gyártott kesztyűk

A rendőrség, a honvédség és a speciális védelmi erők bevetéseinél a kéz védelmére speciálisan kialakított védőkesztyűkre van szükség. Fontos lehet a kéznek ütések, vágások és hőterhelés elleni védelme. Ugyanakkor fontos a jó fogáskészség, és a fegyverhasználat lehetőségének biztosítása. Speciális védelemre van szükség pl. a tűzszerészeknek, ahol az előbb felsorolt igények mellet a kesztyűnek a repeszek roncsoló hatása ellen is védeni kell.

A rendvédelmi kesztyűk rövid ismertetőit az alábbi letölthető adatlap mutatja.

Seciális rendvédelmi kesztyűk