Eccotarp vészhelyzeti hordóbélés és egyéb termékek

Válasszon az alábbi termékek közül !
Vészhelyzetben, fémhordókba helyezett speciális betétként (műanyag hordók ideiglenes kiváltására), valamint folyékony vagy szilárd, veszélyes, környezetkárosító anyagot tartalmazó csomagolás sérülésének elkerülésére használható.
Mobil gyűjtőtölcsérként alkalmazható a nehezen hozzáférhető vagy magasan fekvő helyeken (pl. törött csővezetékek alá). Használható önmagában vagy egy speciális, állítható magasságú állványra függesztve. A tölcsér elhelyezése az állvány sarkaiban lévő kampókra gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

Moduláris rendszer folyadékok elvezetésére függőleges felületek tisztításakor. Használható homlokzatok felújításához és tisztításához, műemlékvédelemre, javításokra és belső terek tisztítására. A ponyva megakadályozza a környezetszennyezést és ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak. A falazat károsítása nélkül alkalmazható. Nincs szükség fúrással vagy ahhoz hasonló módszerrel járó rögzítésre.

A cserélhető szívóbetéttel ellátott ponyvát például olajjal szennyezett alkatrészek összeszerelésekor, vegyi laboratóriumokban, csöpögő csővezetékeken vagy hidraulikavezetékeken, illetve gépek vagy járművek meghibásodása esetén lehet használni.
A speciális taposószőnyegek garantálják a veszélyes anyagok hatékony eltávolítását az emberek fertőtlenítése során. Újrahasznosított anyagokból előállított tartós gumikompozitból készülnek. A szőnyegeket elsősorban az Eccotarp kiömlött szennyeződések elleni védőtálcákba való elhelyezésre
tervezték, de a dekontaminációs területre való belépés előtt tisztító taposószőnyegként is használhatóak.

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu