Rásegítéses szűrős


Malina Safatey CleanAir termékek 
Rásegítéses, szűrt- és nyomólevegős légzésvédő készülékek sisakkal vagy kámzsával.

A rásegítéses szűrt- és nyomólevegős légzésvédők az adott felhasználási környezet levegőjétől függő, egy akkumulátorról működtetett, ventillátoros befúvású készülékek. A készülék bemeneti oldalán 2 vagy 3 darab szűrőbetét van, melyeken a ventilátor szívja át a környezetből a légzéshez szükséges mennyiségű levegőt. A megszűrt, és így légzésre alkalmas minőségű levegőt a ventilátor juttatja el a készülékhez tartozó légzéscsatlakozóba, ami lehet félálarc, teljesálarc, kámzsa vagy légzésvédő sisak, esetleg levegő befúvásos védőruha.

A rásegítéses szűrő típusú légzésvédőknek szinte nincs belégzési ellenállásuk és úgy a normál minta magasabb hőmérsékletű munkahelyeken is kellemes mikroklímát biztosítanak a légzésvédő álarcban vagy kámzsában. 10 C alatti hőmérséklet esetén azonban a légáram irritálhatja a szemet és a nyálkahártyát is.

A FeWe Biztonságtechnika Kft. a Malina Safety által fejlesztett és gyártott CleanAIR® levegőrásegítéses légzésvédők széles választékát kínálja a magyarországi felhasználók részére.  

A CleanAIR szűrt- és nyomólevegős légzésvédők ipari alkalmazási lehetőségei:

Kombinált légzés- és látásvédelem hegesztésnél

Légzésvédelem azbesztmentesítéshez

Hálózati sűrített levegővel működő légzésvédők

Légzésvédelem részecskék belégzése ellen

Légzésvédelem kombinált szűrőkkel gázok és részecskék belégzése ellen