Rásegítéses szűrős

Malina Safatey CleanAir termékek 
Rásegítéses, szűrt- és nyomólevegős légzésvédő készülékek sisakkal vagy kámzsával.
A rásegítéses szűrt- és nyomólevegős légzésvédők az adott felhasználási környezet levegőjétől függő, egy akkumulátorról működtetett, ventillátoros befúvású készülékek. A készülék bemeneti oldalán 2 vagy 3 darab szűrőbetét van, melyeken a ventilátor szívja át a környezetből a légzéshez szükséges mennyiségű levegőt. A megszűrt, és így légzésre alkalmas minőségű levegőt a ventilátor juttatja el a készülékhez tartozó légzéscsatlakozóba, ami lehet félálarc, teljesálarc, kámzsa vagy légzésvédő sisak, esetleg levegő befúvásos védőruha.

A rásegítéses szűrő típusú légzésvédőknek szinte nincs belégzési ellenállásuk és úgy a normál minta magasabb hőmérsékletű munkahelyeken is kellemes mikroklímát biztosítanak a légzésvédő álarcban vagy kámzsában. 10 C alatti hőmérséklet esetén azonban a légáram irritálhatja a szemet és a nyálkahártyát is.
FeWe Biztonságtechnika Kft. a Malina Safety által fejlesztett és gyártott CleanAIR® levegőrásegítéses légzésvédők széles választékát kínálja a magyarországi felhasználók részére.  

Levegőbefúvó egységek

Rásegítéses, szűrt- és nyomólevegős légzésvédő készülék sisakkal
Rásegítéses, szűrt- és nyomólevegős légzésvédő készülék kámzsával

CleanAIR® AerGO®

Univerzális levegőbefúvásos szűrős légzésvédő szennyezett ipari környezetben porok, gázok és gőzök belégzése elleni személyi védelemre.
A készülék fejlett elektronikája folyamatosan felügyeli a légáramot és figyelmezteti a használót, ha az áramlás lecsökken vagy az akku lemerült.
Az ergonomikus forma, a lapos kialakítás, még a szűk terekben is magas viselési komfortot garantál.
Az AerGO® egységhez a CleanAIR® fejrészek és szűrőbetétek széles választéka csatlakoztatható, így sokféle ipari alkalmazáshoz kínál komfortos védelmet.

 ClanAir AerGo részletesen

CleanAIR® Chemial 2F®

A CleanAIR® Chemical 2F készülék magas szinten teljesíti az egészségre ártalmas gázok és részecskék szűrésére vonatkozó a szabványban előírt követelményeket.
A kompakt és tartós kialakítású, freccsenő folyadékok ellen IP65 védettségű CleanAIR® CHEMICAL 2F készülék vegyi anyagoknak és az UV hatásnak is jól ellenáll. Ez különösen alkalmassá teszi a nehéz ipari körülmények közötti használatra a vegyipari üzemekben, a laboratóriumokban és a gyógyszergyárakban, de azbesztmentesítés területén is.
Az egyedi automatikus záró-rendszer megakadályozza a készülék szennyeződését a szűrőcsere ideje alatt is.
A szállított levegő mennyisége 120-tól 235 liter/min érték között szabályozható.
A valamennyi információt tisztán, jól értelmezhetően láttató teljesen színes kijelző a készülék kezelését is egyszerűvé teszi. A biztonságos munkavégzést több a megbízható működést garantáló jellemző is támogatja. Opcióként a hordási komfortot jelentősen növelő háti hevederzet is rendelhető hozzá.

CleanAir Chemical 2F ismertetője

 

MedicAER®

Rásegítéses szűrős légzésvédő készülék az egészségügyben dolgozók, a mentőszervezeteknél és más,
a biológiai veszélyeztetésnek kitett hivatásos felhasználók részére

A készülék konstrukciója biztosítja a folyadékkal történő fertőtlenítés – akár bemerítve is – lehetőségét. Az egyedi automatikus záró-rendszer megakadályozza a készülék szennyeződését a szűrőcsere ideje alatt is. A valamennyi információt tisztán, jól értelmezhetően láttató teljesen színes kijelző a készülék kezelését is egyszerűvé teszi.

Az opcionális nagykapacitású Li-Ion akkumulátorral a készülék 16 órán keresztül is üzemelhet. Ez igaz akkor is ha gázok és gőzök ellen alkalmas kombinált szűrőbetéttel használják.

Fontosabb jellemzők és Előnyök

  • Kompakt forma és kis súly
  • Folyadékos öblítéssel dekontaminálható
  • Nátriumhipokloridba vagy Persteril[1] oldatba merítve is fertőtleníthető
  • Egyedi automatikus záró rendszer
  • Mechanikai hatásoknak és vegyszereknek jól ellenáll
  • Igény szerint szabályozható légáram 120-235 l/min között
  • Színes TFT kijelző
  

 CleanAIR® BASIC 

Az Új CleanAIR® BASIC a régóta ismert, és sok felhasználó által kedvelt CleanAIR® Basic 2000 készülékek alapján továbbfejlesztett modell, amely egy új innovatív formában egyesíti magában a két régi típusváltozat összes előnyeit.

A CleanAIR® BASIC hatásosan megszűri a porral és más részecskékkel – mint pl. füst, mérgező és nem mérgező fém gőzök, aeroszolok, baktériumok és vírusok – szennyezett levegőt. Ezt a légzésvédőt különösen a kompakt kialakítása és a kis súlya miatt kedvelik a felhasználók.

A lítium-ion akkumulátorral működtetett ventilátor által szállított levegő mennyiségét a kezelő 170 és 240 l/per között egy nyomógombbal tudja igénye szerint beállítani. A LED kijelzésű kezelőfelületen az összes fontos információ látható.

CleanAir Basic részletes adatlap

Kámzsák, álarcok és arcvédők

A CleanAIR szűrt- és nyomólevegős légzésvédők ipari alkalmazási lehetőségei:


Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu