Leesés elleni védelem telepített rendszerekkel

Leesés elleni védelem telepített rendszerekkel

A leesés elleni védelemre többféle, telepíthető kötél-rendszert ajánlunk. A munkavállalók biztonsága mindennél fontosabb, ne spóroljon az eszközökön!

A leesés elleni védelemre többféle, telepíthető kötél-rendszert ajánlunk. A munkavállalók biztonsága mindennél fontosabb, ne spóroljon az eszközökön!

A munka az élet része, csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ne ugyanazoknak a feladatköröknek az elvégzésével töltsék a napjaikat. A hagyományos munkaidő heti öt napban, napi nyolc órás elfoglaltságot jelent.  Ez a munkával töltött éveknek a jelentős részét lefedi, az életünkből sok időt áldozunk pénzkeresetre, karrier építésre.

A munkahelyek két, alapvető területre oszthatóak, a szellemi és a fizikai feladatok elvégzését választhatjuk szét. A fizikai munkát és a szellemi munkát végzők is ki vannak téve bizonyos fajta kockázatnak. Az ülőmunka igénybe veszi a testet, a fizikai munka pedig számos veszélyt tartogat a munkavállalóra nézve.

A zuhanás, mint munkahelyi kockázat

Bizonyos munkakörökben a munkavállalókat komoly munkabaleset fenyegetheti. Zuhanás, esés, ezek azok a balesetek, amik akár halálos kimenetellel is végződhetnek. Az ipar és a mezőgazdaság területén egyaránt végeznek olyan munkát, ami zuhanás veszéllyel jár együtt.

A szereléssel járó feladatok, magasban vagy mélyben végzett karbantartási munkálatok járnak zuhanásveszéllyel. Ide tartozik az építőiparban tevékenykedők, a fakivágással foglalkozók munkaköre is, de természetesen meg kell említeni a katasztrófavédelmet is.

A zuhanás a magasságtól, a környezeti jellemzőktől függően járhat gyógyulóképes sérüléssel, maradandó fizikai károsodással vagy akár halállal is. Gyakori, hogy a baleset áldozata hátsérülést szenved. Ennek következménye lehet, hogy az áldozat munkaképtelenné válik.

A sérülés kihat a munkavállaló életminőségére, befolyásolhatja a fizikai képességeit, krónikus fájdalmat okozhat. A hátsérülés mellett az arc, illetve koponyasérülés is a zuhanással járó balesetek nagy valószínűséggel bekövetkező hatása. A koponyasérülés esetében még nagyobb a rizikója a halálos kimenetelű balesetnek.

A megelőzés kiemelt jelentőséggel bír minden munkahelyi környezetben.

A leesés elleni védelemre fokozottan szükség van a mászással, ereszkedéssel járó munkafeladatok biztonságos elvégzéséhez.

A zuhanásvédelem eszközei

Leesés elleni védelemA zuhanás a halálos munkahelyi balesetek harmadik, leggyakrabban bekövetkező oka. A zuhanásvédelemre kifejlesztett, speciális eszközök beszerzése és használata segít megóvni az alkalmazottak biztonságát.

A szerencsétlenség nagyon könnyen és egy szempillantás alatt bekövetkezhet. A telepített kötél-rendszerek használatával a munkát végző személyek biztonságban vannak. A leesés elleni védelmet a professzionális biztosítókötél-rendszerre nyugodtan rábízhatja.

Mikor van szükség a leesés elleni védelemre? A több méter mélyen vagy magasan végzett feladatokhoz, valamint a veszélyes anyagok, gépek és berendezések fölött is biztosítani kell a munkavállalót.

Igény szerinti leesés védelmet garantálunk

A vásárlók többféle modellből tudnak választani. Olyan modellt válasszon, ami megfelel minden igénynek, nem mindegy például, hogy hány főt kell megtartania a rendszernek.

Helyszíntől és feladattól függően beválhat a vízszintes vagy a függőleges kötél-rendszer. Egyes rendszerekhez akár egyszerre hét személy is biztonságosan rögzíthető a kötelek segítségével.

A kötél-rendszert úgy tervezték meg, hogy maximális zuhanásvédelmet nyújtson, ugyanakkor szabad mozgást is biztosítson a szakembereknek. Az erős, acél elemekből összeállított rendszer megbízhatóan teljesít hosszú távon is.

Munkabiztonsági eszközök webáruházból

A munkabiztonság feltételeinek megteremtésével és fenntartásával biztosítani tudja a munkavállalói számára az alacsony kockázattal járó munkavégzést. Gondoskodjon arról, hogy minden eszköz az alkalmazottai rendelkezésére álljon, amikor veszélyt tartogató feladat elvégzésével kell foglalkozniuk!

A szükséges eszközök beszerzését intézze gyorsan és egyszerűen, rendelje meg őket online! A webáruházunk nyitva áll Ön előtt, keressen minket bizalommal! A termékeinkről szívesen nyújtunk tájékoztatást a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

 

Vissza

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu