Az egyedül munkát végző személyek biztonságára is tudjuk a megoldást

Az egyedül munkát végző személyek biztonságára is tudjuk a megoldást

Az egyedül munkát végző személyek biztonságát nem szabad félvállról venni. Modern megoldást kínálunk a kockázatok csökkentéséhez, keressen minket!

Akik egyedül dolgoznak, sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve

Bizonyos munkakörökben gazdasági vagy egyéb okokból a szakemberek kénytelenek olyan munkát is egyedül végezni, ami meglehetősen veszélyes. Már önmagában az, hogy a dolgozók egyedül próbálnak megoldani feladatokat, rengeteg kockázatot rejthet magában.

Bármilyen sérülés érheti őket, akár még egy egyszerű létráról is leeshetnek. Ilyenkor nincs, aki segítséget hívjon, vagy ellássa megfelelően a sérültet. Értékes percek telhetnek el azzal, hogy a sérültek megpróbálnak telefon vagy egyéb eszközzel segítséget kérni. A hosszú várakozás tartós egészségkárosodáshoz is vezethet. A lassú, vagy soha be nem következő teljes felépülés hátrányt jelenthet a szakemberek számára a jövőt tekintve.

Egyesek nem is érzik a súlyát annak, hogy egyedül kénytelenek dolgozni, nem gondolnak bele abba, hogy velük is történhet baj. A többség úgy áll hozzá, hogy sosem lehetnek érintettek egy sérüléssel kapcsolatban, pedig egy egyszerűbb feladat is eredményezhet bajt.

Bizonyos szituációkban nincs arra lehetőség, hogy a munkáltató plusz fő felvételével megoldja azt, hogy a szakembere párban vagy csapatban járjon dolgozni. Egy biztos, mindenképp modern alternatívát kell találni a kockázatok megszüntetéséhez.

A személyi vészjelző készülék hozzájárul a gördülékeny munkavégzéshez

Az egyedül munkát végző személyek biztonsága a balesetek elkerülése mellett azért is lényeges, mert ebben a formában a szakemberek hatékonyabban is tudnak dolgozni.

Egyesek azért tisztában vannak azzal, hogy munkakörülményeik miatt nap, mint nap veszélybe sodorják magukat, ezért óvatosabban is dolgoznak, végzik a feladataikat. Ez azonban a határidők és minőség rovására mehet.

Úgy valóban nem lehet gyorsan és pontosan dolgozni, hogy közben az egyén aggódik a testi épsége miatt. Kifejezetten frusztráló lehet az, hogy az emberrel bármikor, bármi történhet, és nincs akinek szóljon. Előbb vagy utóbb ez a szakember állását, vállalkozását is veszélybe sodorhatja.

A TWIG személyi vészjelző készülék ad egy alap biztonságérzetet, így a szakember jobban odafigyelhet a munkára, annak minőségére.

A magányosan dolgozók biztonságát csak megbízható eszköz garantálhatja

TWIG Személyi vészjelző készülékNagyon fontos, hogy a szakemberek a megbízhatóság mellett tegyék le a voksukat akkor is, mikor vészjelző készüléket vásárolnak maguknak. Ez esetben szintén elengedhetetlen tényező a pontosság. Ha téves jelzést kapnak mások, úgy megfelelően segíteni sem tudnak, vagy feleslegesen lesznek ugrasztva.

A TWIG Személyi vészjelző készülék pontosságára, precizitására senkinek nem lehet panasza. A kiváló eszköz hosszú éveken át kiszolgálja a szakembereket a különböző területeken, és biztosítja a veszélytelen munkavégzést.

Itt az ideje annak, hogy beszerezze munkájához a tökéletes vészjelző készüléket, mert sosem tudhatja, hogy milyen helyzetbe kerülhet! Honlapunkon bővebb információkat is találhat az eszközről.

Több professzionális készüléket, kiegészítőt is kínálunk a tökéletes védelem kialakításához. Cégünk tudja, hogy mi kell a biztonságos munkakörülmények megteremtéséhez. Szívesen adunk tanácsot is, együtt könnyebb dönteni.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

TWIG Személyi vészjelző készülék: a magányosan dolgozók eszköze

Egyesek jogosan tehetik fel a kérdést, hogy miért nem elegendő a telefon ahhoz, hogy a magányosan dolgozók tudjanak szólni, ha baj történik.

A mobilhálózatok gyakran nem túl megbízhatók, és a telefonok sem arra lettek kitalálva, hogy vészhelyzet esetén azonnal tudjanak riasztást küldeni. A mai mobilok ráadásul igen nagy méretűek, sokak el sem tudják tenni úgy a zsebükbe, hogy elférjenek, vagy ne zavarják őket a munkában.

A TWIG Személyi vészjelző készülék kifejezetten arra lett kialakítva, hogy vészhelyzetben azonnal tudjon riasztást küldeni. Működését semmilyen külső tényező nem befolyásolhatja, rendkívül megbízható eszköz, amellyel a magányosan dolgozók valójában nem érezhetik magukat teljesen egyedül. Zsebben könnyedén elfér, nem foglal sok helyet.

Vissza

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu