A vízágyúkról és használatukról röviden

A vízágyúkról és használatukról röviden

A vízágyú a katasztrófavédelem rendszeresen használt eszköze. A nálunk kapható termékekkel hatékony munkát tud végezni a csapat!

A vízágyúk felhasználási területeiről

vízágyú a katasztrófavédelem rendszeresen használt eszköze. A nálunk kapható termékekkel hatékony munkát tud végezni a csapat!

vízágyú a katasztrófavédelem, vagy a tűzoltóság felszerelésének egyik alapvető darabja. A vízágyú pontosan az, aminek hangzik, egy olyan eszköz, ami hatalmas erővel képes a vizet sugárban egy megcélzott pontra kilövellni. Elsősorban katasztrófa elhárításhoz alkalmazzák ezt a víz közvetítésére alkalmas eszközt, tűzvész esetén a lángok megfékezésére, a tűz eloltására. Ezek alapján a felhasználási területek alapján meg lehet különböztetni mezőgazdasági vízágyút és a katasztrófavédelem számára tervezett berendezéseket egymástól. Ezek a berendezések további kategóriákra bonthatóak aszerint, hogy hol, hogyan használják őket. Gyártanak fix rögzítésű, helyhez kötött vízágyúkat, valamint mobil berendezéseket is. Az ágyúkat nem csupán vízzel lehet működtetni, de alkalmasak habképző anyaggal kevert víz, vagyis oltóhab kijuttatására is, amivel a tűzoltás hatékonysága fokozható.

vízágyúkból több modellt is forgalmazunk, ezeket a berendezéseket elsősorban az ipari létesítmények tűzvédelmére és a tűzoltóságok használatára ajánljuk. A termék kínálatunkban elérhető termékek mindegyike megfelel a legmagasabb elvárásoknak, szakmai és minőségi szempontból egyaránt. A POK cég vízágyúi nagyon megbízható teljesítményt és rendkívül hatékony működést képesek produkálni minden egyes használat alkalmával. Nemzetközi szinten elismert és előszeretettel alkalmazott berendezések.

A POK vízágyúkról további információkat is igényelhet a kollégáinktól, ha komolyan érdeklődik irántuk és a vásárlást fontolgatja. Keresse fel honlapunkat, ahol a termékek ismertetői mellett a cégünk elérhetőségei is megtalálhatók. Lépjen kapcsolatba velünk, amennyiben a segítségünkre van szüksége valamilyen téren!

A POK vízágyúk nem okoznak csalódást!

vizagyukvízágyúkat is gyártó POK termékei a gyors és hatékony beavatkozás nélkülözhetetlen eszközei. Ha vízágyúról van szó, akkor a POK legyen az első!

vízágyúk a POK termék porfóliójának megkerülhetetlen elemei. Aki jól ismeri a céget, annak nem kell bemutatni a világszerte ismert márkát és annak a termékeit. A tűzoltóságok számára több olyan vízágyúval is rendelkeznek, amik eleget tesznek a legszigorúbb követelményeknek és megfelelnek az elvárásoknak. Készüljön fel a kihívásokra világszínvonalú eszközökkel!

Egy vízágyút akkor lehet jól kihasználni, ha a tűzoltás minden szituációjában alkalmazható az eszköz. A POK vízágyúkat úgy tervezték, hogy azok stabilan rögzíthetőek legyenek, ennek köszönhetően nem csupán a talajra helyezve lehet őket használni, hanem létrán vagy kosaras emelőn, csővezetéken is rögzíthetőek. A vízágyúk kezelése, vízszintes és függőleges irányú mozgatása történhet kézi- vagy elektromos vezérléssel, sőt akár távirányítással is. A vízágyú további, praktikus kiegészítői közé tartozik a létra adapter, a kapcsok, valamint a talpazat, de a hordozó fogantyúról se feledkeztek meg. Az eszköz alapanyaga ellenálló, ötvözött alumínium, amit poliészterrel vontak be. Ez az alapanyag a vegyszerekkel szemben kitart, nem korrodálódik vagy sérül.

A tűzvédelemhez a legjobb eszközöket kínáljuk! Forduljon bizalommal az hozzánk, ha még nem találta meg, amit keres! Nálunk garantáltan rátalál azokra a hatékony és hosszú távon jól használható termékekre, amikből megbízható, a katasztrófavédelemben is fontos eszközök válnak. Minden érdeklődő számára tudunk segítséget nyújtani abban, hogy az igényeinek legjobban megfelelő termék mellett tudjon dönteni. Amennyiben segítséget szeretne kérni, kérdése van, csak kérjen tőlünk felvilágosítást a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Vissza

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu