A térvilágítás optimális fényviszonyokat biztosít

A térvilágítás optimális fényviszonyokat biztosít

A térvilágítás a katasztrófaelhárításban egészen mást jelent, mint a közvilágítás esetében. A professzionális eszközöket megtalálja nálunk.

A közvilágítás funkciója, hogy éjszakai napszakban elegendő fényforrást tudjon nyújtani az utcán közlekedőknek és az utakon járművel haladóknak. Ez a világítás úgy van megtervezve, hogy ne zavarja meg az éjszakai utcák nyugalmát, tehát kevésnek bizonyul a közvilágítás fényerőssége egy helyszíni munkához.

A városokban nemcsak nyugalom és béke honol, sajnos a rendet és a csendet meg tudják zavarni balesetek, különböző incidensek is. Gyakran megesik, hogy két autó egymásnak ütközik, de kitörhet egy épületben tűzvész vagy árokba borult kamion kell menteni.

A baleset vagy katasztrófahelyzet helyszínén csapatnyi szakember dolgozik azon, hogy az áldozatokat minél előbb kimentse, a károkat pedig felszámolja és az eredeti állapotot visszaállítsa. A szakembereknek hatékonyan kell dolgozniuk annak érdekében, hogy ne tartsák fel a forgalmat és az élet ismét vissza tudjon zökkenni a megszokott kerékvágásba.

A világítás szerepe a helyszíni felmérésben

A balesetek, katasztrófák helyszínén olyan világításra van szükség, ami biztosítja az ott dolgozó szakembereknek a kiváló látási viszonyokat. A szakembereknek alkalmazkodniuk kell a helyszínen uralkodó állapotokhoz, ki kell hozniuk a  legtöbbet a helyzetből a rendelkezésükre álló felszerelés segítségével.

Éjszakai munkavégzést nagy teljesítményű fényszóróval gyártott térvilágítás nélkül nem lehet levezényelni. A szakembereknek meg kell állapítaniuk pontosan, hogy mi történt, mennyire kiterjedt a veszélyzóna, milyen intézkedésekre van szükség.

Biztosítani kell a mentéshez a biztonságos útvonalat, a sérültek szakszerű ellátását és elszállítását megszervezni, a kármentést elvégezni. Az illetékes szakembereknek alaposan meg kell vizsgálni a helyszínt, az incidens körülményeit, hogy meg tudják pontosan  határozni az eseményeket. Megfelelő erősségű lámpák használata nélkül nagy a kockázata a hibázásnak.

térvilágítást végző lámpák a munkaterületen és a káresemény helyszínén egyaránt nélkülözhetetlen fényforrásnak bizonyulnak.

Mobil lámpák minden helyszínre

térvilágításA professzionális munkalámpákat több csoportba lehet sorolni. A lámpák mindegyikét úgy tervezték meg, hogy könnyen hordozható világítótest legyen. A szakembereknek az állandóan változó helyszínekre kell felszerelést szállítaniuk, amibe a lámpák is beletartoznak.

A mobil lámpák között vannak felállítható és rögzíthető modellek is. Az állványos világítótestek előnye, hogy a helyszín több pontjára kihelyezve optimális megvilágítást tudnak teremteni a felméréshez és a munkához, mentéshez.

A térvilágításhoz megbízható lámpára van szükség

A professzionális lámpákat olyan tulajdonságok különböztetik meg az átlagos világító testektől, mint a strapabíró kivitel és a hosszú üzemidő.

A lámpák magas fényű sugarakkal, több fokozatban állítható fényerősséggel, forgatható lámpafejjel, nagy teljesítményű LED fényforrással tudnak a terepen alkalmazkodni az aktuális fényviszonyokhoz.

A lámpák vibrációtól mentes, egyenletes erősségű világítást tudnak nyújtani ott, ahol a szakemberek dolgoznak.

A munkalámpáknak a kialakítása, anyaghasználata támogatja, hogy a mobil eszköz a terepen és az időjárással szemben is ellenálló tudjon maradni. A magas színvonalú eszközök jellemzője, hogy robbanásbiztos, kisebb súllyal készül, a porral, csapadékkal, ütésekkel szemben strapabíró.

A lámpa akkor tudja a munkát maximálisan segíteni, ha könnyen kezelhető, kevés karbantartást igényel, rendszeres használat mellett is ugyanazt a magas színvonalú teljesítményt adja.

Rendeljen új lámpát térvilágításhoz!

A professzionális lámpákból meggyőző választékkal rendelkezünk, ezért érdemes a webáruházunkat előnyben részesíteni, ha új felszerelésre van szüksége. Többféle lámpa képviseli a megbízható világításhoz szükséges eszközöket, amiket kedvező árban kínálunk a vásárlóknak.

Kérjen ajánlatot tőlünk, illetve kérdezzen a termékekről a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Vissza

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu