A gázérzékelő szervizünkben a műszerek ellenőrzése, javítása történik

A gázérzékelő szervizünkben a műszerek ellenőrzése, javítása történik

A gázérzékelő szervizünkben minden kézi készüléket átvizsgálunk. A munkahelyi eszközök megbízható működése a gázérzékelő szervizen is múlik.

A műszernek ellenőrzést biztosítunk

gázérzékelő szervizünkben minden kézi készüléket átvizsgálunk. A munkahelyi eszközök megbízható működése a gázérzékelő szervizen is múlik.

A kézi vagy személyi gázérzékelő műszerek olyan eszközök, amiket általában a munkahelyi mérésekhez alkalmaznak. Mikor van szükség egy gázérzékelő műszerre? A munkaterületen csak akkor lehet biztonságosan feladatot végrehajtani, ha minden feltétele teljesül a munkabiztonságnak. A mérgező, egészségre veszélyes gázok jelenléte nem tartozik a biztonságos környezet feltételeihez. Egy gázérzékelő használatával azonban a helyszín levegőminőségét pontosan értékelni lehet a műszer segítségével, ami a levegő összetételét analizálja a gázok szempontjából.

gázérzékelő szervizben végzett vizsgálatok, javítások nélkül könnyen előfordulhat, hogy olyan műszert használnak, ami nem működik az elvárásoknak megfelelően. Egy elromlott, megbízhatatlan műszer veszélyes lehet, főleg akkor, ha a méréseken emberéletek is múlnak. A gázérzékelő robbanásveszélyes, mérgező, éghető gázok jelenlétét mutatja meg, ezért, ha javításra, cserére vagy beállításra szorul, akkor nem lehet vele dolgozni.

A gázdetektoroknak több típusa is elérhető, vannak köztük olyan kézi, illetve személyi műszerek, amik egyetlen gáz jelenlétének kimutatására képesek és olyanok is, amik több szenzorral is rendelkeznek. A légtér méréséhez csak precíz mérésre képes, minden használatnál megbízhatóan működő műszerekkel lehet dolgozni. A gázérzékelő szerviz munkája is az ilyen mérések elvégzését támogatja.

gázérzékelő szerviz szolgáltatásait tehát minden olyan cégnek ki kell használnia, ahol a gázok, gőzök jelenléte fennáll és alkalmanként vagy rendszeresen dolgoznak gázdetektorokkal. A gázdetektorok használata ipari területeken, gyárakban, üzemekben a leggyakoribb, de olyan helyeken is szükség van rájuk, mint a műhelyek, laborok vagy erőművek- A zárt légtérben koncentrálódó anyagok egészségkárosító hatással bírnak, illetve balesetet is okozhatnak. Egy gázszivárgást időben bemérni a megelőzés alapja. A gázérzékelő szerviz munkája ebben segít.

Mi a szerviz dolga?

gazerzekelo szerviz2 22augEgy gázérzékelő szerviz feladata a műszerek eredeti állapotának megőrzése. A gázérzékelők működése változhat, ha az alkatrészekkel probléma van.

gázérzékelő szervizekben többféle feladatot is végeznek a műszerekre specializálódott szakemberek. Egy szervizbe gyakran akkor viszik a műszereket, ha azokkal valamilyen probléma adódik. Tehát a javítás az egyik gyakori szolgáltatása egy gázérzékelő szerviznek. A javítás azonban el is kerülhető, ha a másik szolgáltatást, a karbantartást is igénybe veszik a gázdetektorok tulajdonosai. A karbantartás lényege ugyanis minden esetben a megelőzés. A mérőműszereknek is állandó ellenőrzésre van szükségük, máskülönben nem lehet a hibákat időben kiszűrni. A rejtve maradt hibákból idővel komoly problémák válhatnak, ami pedig oda vezet, hogy a gázérzékelő nem érzékel, rossz adatot továbbít, elromlik, javítani kell majd.

A gázérzékelő szervizben magas színvonalon történik minden szolgáltatás, ami szavatolja, hogy a mérőműszerek ellenőrzése, a hibaelhárítás magas szinten történjen. A szervizben dolgozó szakemberek rendelkeznek minden képesítéssel és a szükséges gyakorlattal ahhoz, hogy a gázérzékelő szerviz megbecsült kollégái legyenek.

A mi gázérzékelő szervizünkben végzett munka hozzájárul ahhoz, hogy a munkaterületen lefolytatott mérések mindig tökéletesen megbízhatóak legyenek. A folyamatosan karbantartott műszerekkel a költségeken is tudnak spórolni a tulajdonosok, mert nem kell új mérőműszerekre költeni. A pontos eredményeket mutató gázdetektorokkal elkerülhetőek a hibás mérések és az azokból keletkező balesetek. Az anyagi károk, a kárrendezés költségei is megspórolhatóak egy jól működő gázdetektorral.

A cégünk minden ügyfelének professzionális gázérzékelő szerviz szolgáltatásokat biztosít. Hozza el a tőlünk vásárolt kézi gázdetektorokat és mi gondoskodunk arról, hogy a legjobb állapotban kapja vissza őket! A szolgáltatásainkról informálódjon a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeken! A kollégáink amint lehet, a rendelkezésére állnak.

 

 

Vissza

Kapcsolat
Telefon: +36 30 389 9788
E-mail: ferenc.feicht@fewe.hu